Me lige å grava.

 

Dyktige maskinførere med stort engasjement og kunnskap om grunnarbeid – det er Grava Entreprenør. Vi er stolte av vårt jærske lynne og evne til å få jobben gjort innen avtalt tid og kostnad. Har du et prosjekt, lite eller stort – uansett oppdrag så blir det som avtalt!

Ring oss for befaring – 468 90 169

 
 
 

Renovasjon av kloakksystem

Har du et eldre hus så er det et tidsspørsmål før det oppstår skade på kloakk- og avløpssystemet. Vi graver, forlenger, og renoverer alle typer avløpssystemer for kloakk, drens, sandfangere og avløp generelt. Vi har alle nødvendige godkjenninger og kommer til på trange steder med minst mulig rasering av eksisterende hageanlegg. Ring oss for uforbindtlig befaring og tilbud.

 


 

Drenering og grøftegraving

Fuktige kjellere skyldes dårlig drenering rundt grunnmuren. Det er ikke bra for inneklima og gjør at verdifulle kjellerrom blir stående som oppsamlingssted for mer eller mindre unødig rot og skrot.
Får du tørr grunnmur kan du bygge om til nyttige rom eller en utleieleilighet. Vi er også spesialister innen grøftegraving til vann & avløp. Vi benytter oss av maskiner som er riktig dimensjonert og går skånsomt frem slik at hagen forøvrig ikke blir rasert.


 

Utgraving av kjeller

Istedenfor å lete etter større hus, kan du få en ekstra etasje uten å gå i høyden. Mange familier har de siste årene hentet fram potensialet i kjelleren som tidligere ble brukt som lagerplass. Vår referanseliste er lang og kjennetegnes av fornøyde kunder som har opplevd en prosess som har gått som avtalt. Vi har alt nødvendig spesialutstyr, godkjennelser og forsikringer for å gjennomføre jobben trygt, effektivt og ryddig.


 

Løsteinsmur

Når du har bygget drømmehuset så gjenstår den berømte prikken over i´en. Murer og nivåskiller i løstein er et håndverk der viktigste egenskap er et godt "steinøye” og naturstein. I forkant ligger et solid grunnarbeid som er nøkkelen til at murene skal forbli like vakre ettersom tiden går. Under utgraving av tomter og grunnarbeid tar vi alltid vare på de naturlige steinene som i etterkant kan resirkuleres til bruk i murer m.m. Vi har tett samarbeide med "Steinfint" som lager flotte murer med stedegen naturstein. Verdien på eiendommen øker mer enn kostnaden og vi garanterer at naboen blir grønn av misunnelse!


 

Graving & planering

Når asfalt skal legges og hage skal anlegges må området klargjøres med riktige masser på et jevnt underlag. Vi tar hele jobben med asfaltering og beplantning også. Overskuddsmasse kjøres bort og deponeres i godkjente deponi.